Byggstädning behövs innan inflyttning i Stockholm

När man bygger nytt i Stockholm så blir det alltid mycket skräp och bråte som ligger kvar efter byggarbetarna. Det fixas dock enkelt med byggstädning.

Det hade tagit väldigt lång tid. Nästan två år hade gått sedan den där ödesdigra kvällen då Jan kom hem från kvällspromenaden med hunden och fann att hela huset stod i brand. Han hade förlorat allt utom hunden och kläderna han hade på sig. Efter branden hade han hittat ett tillfälligt boende. Han hade dock genast bestämt sig för att det skulle byggas ett nytt hus på samma plats som det gamla.

Tyvärr hade det tillfälliga boendet visat sig bli något mer än bara en kort vistelse. Det hade dragit ut på tiden med försäkringsbolaget och deras utredning. Och han hade inte kunnat beställa något nytt hus förrän han visste hur mycket han skulle få i ersättning.

Byggstädning behövs!

Sen visade det sig vara kö hos byggbolaget. Det hade dröjt ett helt år med byggstarten efter att han hade skrivit på köpeavtalet. Nu stod i alla fall det nya huset på plats. Det var modernt och elegant och Jan kunde knappt bärga sig innan han fick flytta in. Nu var han och inspekterade.

Jäklar vad det såg ut! Det låg rester och byggbråte överallt. Arbetarna verkade inte ha ansträngt sig det minsta för att hålla det snyggt efter sig. Som det såg ut nu så var det svårt att föreställa sig att det kunde bli bra efter städning. Det var i alla fall inbokat en firma som utförde byggstädning i Stockholm. Jan kunde bara hoppas att de skulle fixa det. Beställ byggstädning via denna hemsida: byggstädningstockholm.biz

18 Oct 2022