Blogg

RSS

Hur skiljer sig en flyttstädning i Örebro mot resten av landet?

27 Dec 2022

Om man ska flytta så brukar fokus ligga på att transportera saker som möbler, kartonger och vitvaror från sin gamla bostad till den nya – flyttstädning kommer helt i andra hand och är till och med något som man ofta anlitar et företag för att sköta om. Om du exempelvis ska flytta från Örebro till en större stad som Stockholm så får man även ta in själva resvägen i beräkningen och det är här som det tyngsta argumentet till varför man anlitar en firma för sin flyttstädning finns. Man vill, helt enkelt, inte åka tillbaka från Stockholm till Örebro enbart för att städa – nej, då städar man ju ofta hellre i sin nya bostad och ser till att möbler och annat kommer på plats där.

Man vill alltså helst se att någon annan tar hand om sin flyttstädning där i Örebro än att köra de många milen tillbaka ännu en gång. Detta är ju också ganska logiskt om man tänker efter och det går ju även att vända på eller använda andra orter som exempel – poängen är att man har flyttat och därmed inte vill återvända enbart för att städa. Dessutom så kan man numera också hitta bra priser för sin flyttstädning och detta beror på att man kan dra av det vid sin deklaration som en hushållsnära tjänst – detta kallas rut-avdrag och har gjort att många företag specialiserat sig inom områden som just flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputsning och så vidare.

Specialitet: flyttstädning

Man hittar helt enkelt en egen nisch där man försöker bli absolut bäst och detta oavsett om man riktat in sig på flyttstädning i Örebro eller vanligt städning av trapphus i Sundsvall. Dock kan man säga att det är lite enklare för en firma i en mindre stad att arbeta med flyttstädning än vad en konkurrent i Stockholm har det – detta beror på att det i Stockholm, helt enkelt, finns fler firmor inom samma område och att man därför också tvingas slita mer för att få de jobb man lämnar en offert på. Det går ju dock även att vända på problemet och då ser man att företaget inom flyttstädning i Örebro också har färre jobb att få tag på än vad motsvarande firma i Stockholm har och därför kanske det i slutändan egentligen går på ett ut rent ekonomiskt. För kunderna är dock Stockholm att föredra snarare än den firma för flyttstädning som finns i Örebro och även här spelar konkurrensen i Stockholm en stor roll. Genom att använda sig av denna kan man som kund nämligen spela ut företagen mot varandra – man tar in olika offerter och ställer de mot företagen för att skaffa sig ett bättre pris. Så fungerar det inte riktigt i Örebro om man vill ha hjälp med sin flyttstädning utan där får man helt enkelt acceptera det pris som företaget i fråga ger. Det kan med andra ord – sätt ur kundens perspektiv – vara en klar fördel att bo i en större stad om man vill pressa priserna. Detta oavsett om det handlar om flyttstädning eller någonting annat inom liknande områden.

Tänk på miljön och använd miljövänliga produkter

14 Dec 2022

Att vi måste ändra vårt levnadssätt – över hela världen – för att jorden ska kunna överleva är ett faktum som snart även måste bli en realitet. Vi får hela tiden rapporter från forskare som förgäves viftar med röda flaggor mot politiker och försöker få dessa att inse att det snart är för sent. Naturen varnar också hela tiden och detta genom olika katastrofer i form av tsunamis, översvämningar, stormar – saker som kommit på grund av människors livsstil. Detta verkar dock inte räcka och världens politiker verkar inte ta dessa varningssignaler på allvar, vi fortsätter att pumpa ut avgaser – både från fabriker och bilar – och här måste man alltså som enskild individ börja ta sitt eget ansvar.

Man måste börja i sitt eget hem och se över hur sin egen livsstil ser ut, vad man kan förändra och hur man kan bidra. Behöver man verkligen ta bilen till jobbet eller går det att cykla, måste man verkligen ha både datorn och tvn igång samtidigt, måste en köttbit stå på bordet varje dag? Det handlar alltså om att varje individ måste se över hur man själv kan hjälpa till och göra jorden bättre. Därefter kan man börja ställa krav på sin omgivning – hur ser det ut på ditt jobb exempelvis? Vilket rengöringsmedel använder man vid en kontorsstädning, vilken el-operatör har man och hur ser exempelvis diskschemat ut?

Man börjar alltså hos sig själv, ser till att man själv har ryggen någorlunda fri och därefter kan man försöka förändra tänket hos sina vänner, sina grannar och på sin arbetsplats. Det behöver inte handla om några pekpinnar eller stora moralkakor – det handlar mer om att man upplyser och ger råd. Många personer är inte medvetna om vilka konsekvenser deras handlande leder till och det är detta man måste informera och korrigera. Kan man exempelvis – på en arbetsplats – införa en köttfri vecka, miljövänligare städhjälpmedel och hållbarare transporter så är mycket vunnet. De flesta är villiga att bidra och hjälpa till och det handlar egentligen bara om ren okunskap som svar på varför de inte redan gör det.

Att politiker inte lyssnar är förskräckligt och det är till syvende och sist deras ansvar att stoppa de stora utsläppen och verkligen ta tag i miljöfrågorna på allvar. Fram till detta sker så har vi dock alla ett ansvar att upplysa, hjälpa till och bidra. Snart är det för sent och då finns det heller ingen jord kvar att rädda och att lämna efter till kommande generationer. Det är nog illa att vi låtit detta pågått så länge som det ändå gjort, men ännu finns det tid kvar även om den börjar bli knapp. Jobba aktivt och börja i ditt eget liv, i ditt eget hem och på din arbetsplats. Skapa medvetenhet och ställ de något obekväma frågorna om det krävs – var dock ingen moraltant då detta kan leda till en motsatt effekt. Information leder oss framåt och kan man få en person att tänka efter en extra gång så är mycket vunnet.

Flyttfirman hjälper en till ny bostad på Gotland

9 Nov 2022

Man kan förälska sig i Gotland om man pluggar där. Om man vill bo där fast efter studierna så är en flyttfirma till stor hjälp, särskilt om man inte har bil.

Tova hade pluggat speldesign i Visby, på Uppsala Universitet Campus Gotland som det officiellt hette. Hon hade bott i studentlägenhet under de tre år som studierna hade tagit. Under denna tid hade hon förälskat sig både i Visby och i hela ön. Havet, naturen, folket – allt var härligt här. Ibland kändes det nästan som att vara utomlands.

Nu var studierna avklarade och det var dags att börja jobba. Att få anställning som speldesigner visade sig dock inte vara helt lätt. Därför hade Tova och tre av hennes klasskamrater bestämt sig för att själva utveckla ett datorspel och försöka få det sålt. De fyra skulle också flytta ihop i ett gemensamt hus i utkanten av staden, där de skulle bo och verka.

Flyttfirma med trevliga flyttgubbar

Att flytta ihop var ett helt projekt i sig och skulle visa sig vara ganska slitsamt på relationerna. Först och främst måste de ta tag i det praktiska. Ingen av dem hade bil så de anlitade en flyttfirma på Gotland för att flytta alla deras saker från studentlägenheterna till huset.

Flyttbilen fick alltså köra runt till fyra olika ställen och hämta upp saker. Det var dock inga problem. “Flyttgubbarna” var så hjälpsamma och tyckte det var kul att ungdomarna skulle flytta ihop. De lovade också att köpa deras första spel när det var klart.

Byggstädning behövs innan inflyttning i Stockholm

18 Oct 2022

När man bygger nytt i Stockholm så blir det alltid mycket skräp och bråte som ligger kvar efter byggarbetarna. Det fixas dock enkelt med byggstädning.

Det hade tagit väldigt lång tid. Nästan två år hade gått sedan den där ödesdigra kvällen då Jan kom hem från kvällspromenaden med hunden och fann att hela huset stod i brand. Han hade förlorat allt utom hunden och kläderna han hade på sig. Efter branden hade han hittat ett tillfälligt boende. Han hade dock genast bestämt sig för att det skulle byggas ett nytt hus på samma plats som det gamla.

Tyvärr hade det tillfälliga boendet visat sig bli något mer än bara en kort vistelse. Det hade dragit ut på tiden med försäkringsbolaget och deras utredning. Och han hade inte kunnat beställa något nytt hus förrän han visste hur mycket han skulle få i ersättning.

Byggstädning behövs!

Sen visade det sig vara kö hos byggbolaget. Det hade dröjt ett helt år med byggstarten efter att han hade skrivit på köpeavtalet. Nu stod i alla fall det nya huset på plats. Det var modernt och elegant och Jan kunde knappt bärga sig innan han fick flytta in. Nu var han och inspekterade.

Jäklar vad det såg ut! Det låg rester och byggbråte överallt. Arbetarna verkade inte ha ansträngt sig det minsta för att hålla det snyggt efter sig. Som det såg ut nu så var det svårt att föreställa sig att det kunde bli bra efter städning. Det var i alla fall inbokat en firma som utförde byggstädning i Stockholm. Jan kunde bara hoppas att de skulle fixa det. Beställ byggstädning via denna hemsida: byggstädningstockholm.biz

Med rätt flyttfirma i Stockholm går flytten snabbt och smidigt

30 Sep 2022

För de allra flesta innebär en flytt en hel del stress. Men det går faktiskt att låta en flyttfirma i Stockholm sköta allt som har med flytten att göra.

Behoven vid en flytt kan variera mellan olika hem. Detta har tack och lov vissa flyttfirmor i Stockholm förstått och erbjuder därför anpassad flytt. Det innebär att de kan hjälpa till med det mesta som en flytt innefattar. De kan packa och skruva isär möbler, men också packa upp och monterat möbler på den nya adressen.

Vissa av dem erbjuder till och med förrådstömning och transport till återvinningen. Men också hjälp med den viktiga flyttstädningen. Att anlita ett och samma företag till allt är smidigt men brukar också bli billigare än att anlita flera olika firmor. Det går alltså att helt slippa flyttstressen, bara man anlitar rätt flyttfirma.

Rutavdraget gäller då man anlitar en flyttfirma

Man kan använda sig av rutavdraget när man anlitar en flyttfirma, vilket underlättar. Men man ska också jämföra priser mellan olika flyttfirmor eftersom priserna kan variera. Priset på en flytt baseras till stor del på hur stort bohag man har och hur långt man ska flytta. Men också vilken våning man bor på och flyttar till kan påverka priset. Särskilt om det inte finns hiss.

Vill man också ha hjälp med flyttstädning eller att packa och packa upp kostar detta givetvis extra. Då man ofta är rädd om sin kära ägodelar gäller det att också välja en pålitlig flyttfirma som handskas med bohaget på ett tillförlitligt sätt. Det valet underlättas om man ber om referenser och att även ringa upp dessa och ställa några enkla frågor. Läs mer om varför du bör anlita en flyttfirma här: flyttfirmanstockholm.se

Stopp i avlopp måste tas omhand någon gång

26 Sep 2022

Stopp i avlopp är inte kul. Det är lätt att man struntar i att ta reda på det, dusch efter dusch. Till slut finns det bara en sak att göra: ring en rörmokare.

Handen på hjärtat. Känner du igen den här situationen? Du står i duschen, ska just tvätta håret. Då tittar du ned på dina fötter och ser att du står i en sjö. Och så tänker du: “Ja, just ja. Det var ju så här det var. Innan nästa dusch ska jag komma ihåg att rensa avloppet.”

Du slår av vattnet i duschen och väntar en stund. Sakta rinner vattnet undan. Sedan kan du fortsätta att tvätta håret, även om du får ta en paus till innan du kan skölja ur balsamet. När du kliver ur duschen känns det inte som att det är just nu du ska rensa avloppet. Nu är du ju nyduschad och ren. Det får bli senare.

Stopp i avlopp ger inga rena fötter i duschen

Men så blir det aldrig att du tar itu med ditt stopp i avlopp. Nästa gång du duschar är det likadant. Och till slut har proppen växt sig så stor att du måste ringa in en rörmokare. Vilket inte är fel i sig. Det är bara det att du hade kunnat bespara dig själv så mycket besvär om du ringt rörmokaren på en gång. Även om det bara handlade om ett helt vanligt avloppsstopp.

Efter att rörmokaren varit där, är det att rekommendera att du noggrant tvålar in och rengör dina fötter. För har du tänkt på att de knappast kan ha blivit särskilt rena, när du stod med dem i det uppdämda vattnet i duschen på grund av det där förbaskade stoppet i avloppet?

Flyttstädning för dig som tröttnat på att städa i Göteborg

11 Sep 2022

Du som känner dig färdig med att städa din gamla lägenhet bör hyra in en städfirma för att utföra din flyttstädning i Göteborg. Nu kan du det här, gå vidare.

Hur många gånger har du städat din gamla lägenhet egentligen? Sannolikt alldeles för många. Kanske vill du ge dig på att städa en sista gång innan du flyttar. Men antagligen inte. De allra flesta människor tycker det är skönt att bara släppa allt och överlåta flyttstädningen till en städfirma.

Flyttstädning i Göteborg finns det flera prisvärda alternativ på. Många städfirmor debiterar per arbetstimme. Det innebär att du på en klocktimme kan få ut flera arbetstimmar, beroende på hur många städare som kommer till din lägenhet och utför arbetet. Att anlita en städfirma kan alltså vara ett riktigt effektivt alternativ för flyttstädning.

Flyttstädning mer effektivt utförd av proffs

Flyttstädning är annars en aktivitet som brukar ta ganska mycket tid. Det är massor med moment som ingår, och det gäller inte bara att utföra dem. Du måste också hålla koll på vad du redan har gjort och inte. Det är viktigt att inte missa något moment i en flyttstädning. Då blir inte hyresvärden glad.

Men glad, det blir du. I alla fall när du tar beslutet att strunta i att städa själv. Och visst känns det som att det är det rimligaste alternativet? En ensam amatör kan flyttstäda en lägenhet hur länge som helst. Ett team proffsstädare är klar på någon timme. Boka flyttstädning här: flyttstädningigöteborg.com

Effektiv kontorsstädning i Uppsala

17 Aug 2022

Boka in en kontorsstädning i Uppsala hos en professionell städfirma. Erfarna städare ser till att kontoret blir fräscht och skinande rent från golv till tak.

Det är mycket som ska göras under en arbetsdag på ett kontor. Det är viktigt att personalen kan arbeta i en trivsam och ren miljö. En hel del damm och smuts samlas på golv, skrivbord, kontorsstolar, hyllor och i badrum. Det kan även finnas ett kök som behöver rengöras ordentligt.

När ett kontor ska städas så räcker det inte med att bara sopa och torka lite då och då. En noggrann städning med jämna mellanrum ser till att kontoret blir fräscht att arbeta i. Det är även viktigt att hålla rent inför kundbesök. Att städa effektivt tar en hel del tid i anspråk så en god idé är att kontakta en städfirma och beställa kontorsstädning.

Förebyggande kontorsstädning

Om du själv sköter städningen på kontoret i Uppsala så är det lätt att missa viktiga ytor. Om du istället anlitar en städfirma så arbetar de förebyggande. Det vill säga att städpersonalen håller rent även på ytor som inte syns med blotta ögat. När man gör så leder det till att resten av rummet smutsas ner långsammare.

Det är inte enbart trivseln på kontoret som ökar om det är välstädat och hygieniskt. På köpet så minskas risken för smittspridning av bakterier och virus. Det leder i sin tur till friskare personal med färre sjukskrivningar. Så det finns många anledningar till att boka in en kontorsstädning med jämna mellanrum. Gör det här: kontorsstädninguppsala.nu

Garagestädning som inte skadar parkerade bilar i Stockholm

2 Aug 2022

Garagestädning i Stockholm är minst lika viktigt som någon annan städning. Kanske till och med viktigare. Särskilt för en BRF med dyra bilar i garaget.

Hur tycker du att garaget i din BRF sköts? Håller styrelsen koll på att det städas ordentligt? Det är nämligen lika viktigt som att gården eller trapphuset är städat. Om inte ännu viktigare. Ett smutsigt och skräpigt garage kan till och med vara en trafikfara.

Ibland brukar nämligen folk ställa grejer på de mest oväntade ställena. Till och med mitt på ett garagegolv. Om ni ser till att anlita en firma som regelbundet utför garagestädning, får ni ett kontrollorgan på köpet. Som kommer klaga på att det står saker i vägen som inte borde vara där. Ett bra klagomål – för då får ni syn på ett problem ni annars skulle missa.

Välj en erfaren utförare av garagestädning i Stockholm

När ni anlitar en firma för att sköta er garagestädning i Stockholm, bör ni välja en med lång erfarenhet av att städa just garage. Det är lämpligt att vederbörande har koll på hur de använder sina maskiner när det står bilar på parkeringsplatserna. Det är nämligen inte alls samma sak att städa ett tomt garage som ett med parkerade bilar i.

Och det där systemet med “städdag” som ibland drabbar parkeringsplatserna uppe på gatan, kommer inte fungera i ett parkeringsgarage. Era boende kan inte flytta bilarna bara för att garaget ska städas. Men de ska heller inte behöva få bilarna repade av en firma som inte vet vad de gör. Be om referenser!

Njut av ett rent kontor med kontorsstäd i Stockholm

27 Jul 2022

Det är härligt att komma till kontoret på morgonen och veta att idag ska det städas. Med ett bra samarbete sköts kontorsstäd i Stockholm helt felfritt.

Känner du dig också lite extra hurtig när du har det rent omkring dig? Många upplever en stress när det är stökigt och smutsigt i miljön man vistas i. Trots det finns inte alltid tiden eller orken att ta itu med städningen så som man önskar.

Att ha det rent omkring sig, behöver inte betyda att man behöver städa själv. Man kan alltid lämna bort det arbetet till en städfirma. Om man anlitar en städfirma så vet man att man får ett städat utrymme. Vare sig det är i hemmet, eller om det är på ditt kontor. Det blir rent och trivsamt att vistas där.

Checkar av allt vid kontorsstäd i Stockholm

När man anlitar en städfirma så gör man det oftast per timme. Ni anlitar dem en tid de ska vara och städa hos er. Under den tiden gör de ett effektivt och noggrant städarbete. Vill ni att de ska fokusera på något speciellt ställe, då säger ni det till dem. Med duktiga och pålitliga arbetare kommer det kännas tryggt för dig att anlita firma för kontorsstäd i Stockholm.

Med hjälp av en liten checklista går de igenom del för del av ditt kontor. Att du som kund är nöjd är det viktigaste för dem. Så skulle du inte vara nöjd, vänd dig till firman du anlitat så de kan lösa problemet.

Flyttstädning i Uppsala ger dig allt du behöver vid en flytt

28 Jun 2022

Flyttstädning i Uppsala är något de flesta bokar när de vill flytta till eller från stan. Skönt att slippa ta städet när man har fullt upp med allt annat.

Är det dags att slå ner bopålarna på en ny plats? Ska du flytta till eller från Uppsala? Då är det professionell flyttstädning i Uppsala som kan hjälpa dig att få det så rent som det bara går. Det finns många och långa listor att ta sig igenom när det gäller en flyttstädning. Det har en städfirma koll på.

Att storstäda en lägenhet eller ett helt hus inför en besiktning kan vara ett riktigt tidskrävande arbete. Det har därför blivit mer och mer vanligt att man tar hjälp med den biten. Anlitar man en städfirma som är van vid flyttstädning kommer det inte bara en person utan flera. Då går det undan.

Flyttstädning i och omkring Uppsala

Det finns många bra städfirmor som tar sig an uppgiften att göra rent hus när du står i begrepp att flytta. Letar du lite grann kommer du säkert att hitta en i Uppsala som passar både dig och plånboken bra. Det gäller ju också att få tider och datum att passa när det är dags att städa.

Vill du inte anlita någon är det bara att be mäklaren om en lista så kommer du se vad som behöver göras. Räkna med att det tar flera dagar för att få det gjort om du är ensam om att göra allt arbete. Boka flyttstädning här: flyttstädninguppsala.net

Hemstädning i Stockholm är en populär tjänst

4 Nov 2021

Tycker du det skulle vara skönt om någon annan städar åt dig? Då är du inte ensam, för många anlitar hemstädning i Stockholm. Även flyttstädning och storstädning ordnas av en städfirma.

Dammsugare, golvmopp och skurtrasa kanske inte är dina favoritredskap. Dessa prylar måste ändå användas ibland och turligt nog finns det de som har dessa som arbetsredskap. Om du av någon anledning behöver hjälp med att städa ditt hem finns det erfarna städfirmor som utför hemstädning i Stockholm. Om du vill se lite hur det fungerar kan du ofta få boka en provstädning. Tycker du sedan att allt känns toppen och vill boka hemstädning finns det olika alternativ du kan välja på. Det kan vara lite knepigt att få vardagen att gå ihop med jobb, familj, studier och fritidsaktiviteter. Om du får hjälp med städningen får du tid över till det som du tycker är viktigast i ditt liv.

Vad bör jag tänka på inför hemstädning?

En vanligt förekommande tjänst är återkommande hemstädning där en städerska kommer och städar ditt hem. En del väljer städning varje vecka och andra nöjer sig med varannan vecka. Du och städfirman du anlitat gör tillsammans upp om vilka produkter som städerskan ska använda. En del städfirmor rekommenderar vissa produkter, men du kanske har egna speciella städprodukter som du föredrar skall användas. Det är bra om tänker igenom om du har några känsliga föremål och ytor eller annat som du bör meddela städerskan. Bra kommunikation med städerskan är viktigt för ett bra resultat.

Hemstädning i Norrköping sköter städningen

14 Oct 2021

Vill du vara en av de smarta som sparar en massa tid och energi? Tid som läggs på storstädningen kan du lägga på något annat istället. Men bara om du tar hjälp med din hemstädning i Norrköping.

Varför ska man anlita hemstädning? Låta någon annan komma till ens hem medan man själv inte är där. Svaret är enkelt, för de gör det så mycket bättre. Hemstädning i Norrköping kommer till ditt hem. De har med sig sina egna redskap som de noggrant städar ditt hem med. De har medel med sig som funkar för olika ytor. Är du doftkänslig bör du säga det innan. Men vem älskar inte doften av nystädat? Det har en alldeles egen doft. En del bryr sig om miljön också och vill veta att medlena de använder sig av är snälla mot miljön. Detta kan man fråga redan innan man bokar dem.

Ett schema med hemstädning

Många drar sig för att anlita städhjälp just eftersom man får betala för det. Städar man själv kostar det inget, mer än ens tid. Tid är det viktigaste vi har här i livet. Att anlita någon är att både göra dig och dem en tjänst. Ni kan sätta upp er på ett schema om hur ofta det ska städas. Dessutom håller man nere på kostnaden med rut-avdraget som man kan ha rätt till. Andra sätt att hålla nere på kostnaden är att kolla offerter hos olika städfirmor. En del erbjuder även abonnemang som kommer till ett bättre pris.

Få mer tid till annat med hemstädning i Täby

13 Oct 2021

Med hemstädning i Täby kan du överlåta delar av hushållssysslorna till proffs medan du själv fokuserar på det som känns viktigt för dig. Kontakta en erfaren städfirma redan idag.

Hur vi än vrider och vänder på det så kan vi konstatera att det bara finns tjugofyra timmar på ett dygn. Och tiden är en tillgång som du inte kan köpa mera av. Men genom att lägga ut delar av hushållsarbetet till tredje part kan du på så sätt frigöra mer värdefull tid till sådant som du själv värderar. Såklart vill du ha ett rent hem, och genom att ta hjälp av hemstädning i Täby så kan du släppa städbiten och fokusera på annat. Kanske behöver du bara hjälp under en kort begränsad tid för att slutföra ett projekt. Eller så kanske du har bestämt dig för att delegera städet till en städfirma under längre tid.

Rent hus eller lägenhet med hemstädning

Oavsett ytan på ditt hem, så bör det städas åtminstone varje vecka. Större ytor kräver mer jobb, men med en duktig och erfaren hemstädning så kan du slappna av och låta proffsen sköta allt från dammsugning till moppning och rengöring av handfat och duschkabiner. Bara att avlägsna kalk i badrum kan vara ett tidskrävande uppdrag. Bra att tänka på är också att ISO-certifierade städfirmor använder miljövänliga och godkänt effektiva städprodukter. Både rent hus och rent samvete alltså. Naturligtvis ska produkterna även vara allergitestade så det bara är att köra igång enligt avtal.

På jakt efter städning i Stockholm

6 Sep 2021

Hinner du inte med att städa ditt hem så som du hade önskat? Är du på jakt efter någon som kan utföra städning i ditt hem i Stockholm? Här kommer tips på hur du ska tänka och söka hemstädning.

Ditt hem är kanske din borg. Den plats där du känner dig trygg och där du kan göra precis vad du vill. Umgås med vänner, kolla en bra film, ligga och dra dig på helgmorgnarna, göra ett hemmaspa eller bara hänga i en utsliten pyjamas och inte göra någonting. Du behöver ditt hem för att ha någonstans att ha dina saker, sova och äta. Men när du gör det så vill du säkert ha ordning och rent runt omkring dig. Känner du inte att du hinner så kan du därför leta upp någon som utför en hemstädning i Stockholm. Ett företag som kliver in så att du kan lägga den tiden på annat.

Städning av privatbostäder

Om du ska hitta en städfirma som kan hjälpa dig i hemmet så är det klokt att hitta någon som du kan använda ditt ROT-avdrag hos. Se även till att det är ett företag som har goda referenser och att du får en bra och professionell känsla när ni träffas. Första gången städfirman gör ett besök hos dig brukar de se över vad som ska göras och därefter får du en offert på vad det kommer kosta. Städfirman kan du hitta via internet eller genom kontakter, som kanske grannar eller vänner som kan rekommendera just den firman.

← Äldre inlägg