Blogg

RSS

Effektiv mögelsanering i Stockholm för en fuktproblemfri bostad

20 Mar 2024

Har du upptäckt mögel i ditt hem? Det är varken trevligt eller hälsosamt att mötas av färggranna mögelskador på dina lådor, trappräcken eller väggar, särskilt inte när det kan leda till allergiska reaktioner, huvudvärk och trötthet. Dessutom, om möglet inte åtgärdas i tid, kan det sprida sig och orsaka betydande skador på ditt hem. Om du letar efter mögelsanering i Stockholm för att säkerställa att din bostad är fri från skadlig fukt och mögel, har du kommit till rätt plats.

Att ta itu med mögelproblemet på egen hand kan vara en utmaning, särskilt om det har spridit sig och invaderat olika delar av ditt hem. Många försöker torka bort möglet eller slipa ytan, men dessa åtgärder leder sällan till tillfredsställande resultat. Det är därför klokt att överväga att anlita professionella för mögelsanering i Stockholm. Vår erfarna personal har expertkunskap om mögelbekämpning och de mest effektiva metoderna för att eliminera det. Vi använder även kraftfulla bekämpningsmedel som är speciellt utformade för att ta bort mögel och förhindra återkomst. Med vår hjälp kan du vara säker på att ditt hem blir helt fritt från mögel och fuktproblem på lång sikt.

Förebyggande åtgärder för en mögelfri miljö

För att undvika framtida mögelproblem är det också viktigt att vidta förebyggande åtgärder. Vissa områden i ditt hem är mer benägna att drabbas av fukt och mögel än andra, som källaren. Se till att hålla fuktighetsnivåerna nere i ditt hem genom att använda avfuktare och god ventilation. Detta är särskilt viktigt i utrymmen som källaren där fukt kan ackumuleras. Överväg att förbättra dräneringen runt din bostadsgrund för att förhindra att regnvatten samlas och orsakar fuktproblem. Om du upptäcker tecken på fukt eller mögel, agera snabbt. Ju tidigare du tar itu med problemet, desto lättare är det att lösa det utan att det sprider sig.

Mögelskador kan vara skadliga för både din hälsa och ditt hem. Om du misstänker att du har mögelproblem i din bostad, tveka inte att kontakta oss för professionell mögelsanering i Stockholm. Vårt team av experter kommer att säkerställa att ditt hem blir fritt från mögel och fuktproblem, och vi kan även ge dig råd om förebyggande åtgärder för att undvika framtida problem.

Läs mer här: mögelsaneringstockholm.nu.

Företagsstäd i Norrköping – En nödvändig investering för en produktiv arbetsplats

9 Jan 2024

Företagsstädning i Norrköping är en vital del av att upprätthålla en professionell och inbjudande arbetsmiljö. Att anlita externa städtjänster för kontoret är inte bara en fråga om renlighet, utan även en investering i personalens välbefinnande och företagets övergripande image.

Att upprätthålla en ren och välorganiserad arbetsplats är avgörande för produktiviteten och trivseln bland medarbetarna. I Norrköping inser allt fler företag betydelsen av att anlita professionella städtjänster för att säkerställa en optimal arbetsmiljö. Genom att delegera städningen till specialiserade företag, kan företagsledare och anställda fokusera på sina kärnuppgifter utan att behöva oroa sig för lokalernas skick.

Fördelar med att anlita externa städtjänster

Att välja en extern städfirma för företagsstädning i Norrköping erbjuder flera fördelar. För det första säkerställer det att städningen utförs med hög kvalitet och professionalitet. Externa städtjänster har erforderlig utrustning och kompetens för att hantera allt från vardaglig städning till mer djupgående rengöringar. Dessutom frigör det värdefull tid för personalen, som i stället kan ägna sig åt sina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Välja rätt städfirma – en guide

När du letar efter en lämplig städfirma för ditt företag i Norrköping, är det viktigt att vara noggrann. Begär referenser från tidigare kunder för att få en uppfattning om företagets pålitlighet och kvalitet på utfört arbete. Ett samtal med referenserna kan ge insikt om företagets arbetsmetoder och kundservice. Det är också viktigt att jämföra offerter från olika städfirmor för att hitta en tjänst som passar både kvalitetsmässigt och ekonomiskt.

Genom att välja rätt partner för företagsstäd i Norrköping, kan du säkerställa en ren, hälsosam och inbjudande arbetsmiljö för både anställda och besökare. En ren och välskött arbetsplats är inte bara en fråga om estetik, utan också en indikation på företagets professionalism och omsorg om sina anställda. För mer information se norrkopingallstad.se.

Flyttstädning i Norrköping underlättar flytten

29 Sep 2023

Om du ska lämna din lägenhet och inte fullkomligt älskar att städa och feja kan du få hjälp. En firma som utför flyttstädning i Norrköping löser städjobbet.

Den som ska flytta till en ny lägenhet eller till en villa fokuserar ofta på vad som ska hända i den nya bostaden. Lägenheten som ska lämnas får inte samma uppmärksamhet. Men till slut kommer verkligheten ikapp och då handlar det mest om hur porslinet ska packas och vem som ska kånka på pianot.

Du som någon gång utfört flyttstädning på egen hand vet vad som kan hända när hyresvärden gör besiktning. Att få en reprimand för att köksfläkten inte rengjorts ordentligt kan göra att du känner dig som en dålig och slarvig människa. Varför utsätta sig för sådana risker?

Flyttstädning i Norrköping utan eget ansvar

Du ska lämna Norrköping för ett arbete längre söderut, där du ska flytta in i en paradvåning med plats för såväl ditt piano som din stora bokhylla. Den flyttfirma som ska fixa med flytten garanterar att allt ska komma fram utan skador. “Har du ordnat med flyttstädning?”, frågar en representant från flyttfirman.

Du förstår först inte allvaret i frågan, men inser till slut att här har du en svag punkt. Själv har du aldrig städat en lägenhet in i minsta detalj. Du frågar en vän om hon vill hjälpa till med att städa men hon tackar vänligt och bestämt nej. “Varför anlitar du inte en firma som sysslar med professionell flyttstädning i Norrköping?”, får du som svar på din förfrågan.

Historien om hygien och städning

26 Sep 2023

Under antiken var badhus och ånghus platser där människor möttes och umgicks intimt, men det var också kontroversiellt och ansågs syndigt att besöka dem. Dessa platser blev senare mötesplatser för viktiga affärer.

På 1500-talet började läkare inse att sjukdomar kunde spridas där, vilket ledde till att hygienen blev ett viktigt ämne. Trots det var kunskapen om vikten av hygien och rengöring inte allmänt spridd, och det dröjde innan man förstod hur det påverkade hälsan.

Idag är det naturligt för de flesta av oss att inleda dagen med tandborstning och en dusch. Vissa är noga med sina personliga vårdprodukter medan andra föredrar enklare metoder. Duschar vi inte på morgonen gör vi det sannolikt när vi kommer hem. Statistik visar att sju av tio män duschar dagligen, medan 57% av kvinnorna duschar något mer sällan. Mexikaner ligger i topp när det gäller duschtid.

Vi ställer höga krav på renlighet och hygien i olika miljöer. Ingen vill mötas av en smutsig och illaluktande förskola. Att behöva kontrollera sittplatsen på bussen eller tunnelbanan innan man sätter sig är inte heller önskvärt. På arbetsplatsen tillbringar de flesta av oss många timmar varje dag, vilket gör det viktigt att toaletterna är rena, datorer och skärmar är dammfria och golven skinande blanka. Moderna lokalvårdare är välutbildade och använder miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa en hälsosam och ren arbetsmiljö genom kontorsstädning i Solna. Om du har synpunkter på städningen eller luftkvaliteten på kontoret är det viktigt att kommunicera detta med ansvarig personal, eftersom det kan påverka både hälsa och arbetsprestation.

Hygien och hälsa - En oslagbar kombination

En ren och fräsch arbetsmiljö är inte bara estetiskt tilltalande utan också avgörande för vår hälsa och välbefinnande. Här är några anledningar till varför kontorsstädning i Solna och hygien är viktigt för oss:

  • Minskar sjukdomsspridning: Genom att hålla våra arbetsplatser rena minskar vi risken för att sjukdomar sprids. Rengöring av ytor och regelbunden handtvätt är effektiva sätt att bekämpa bakterier och virus.
  • Ökar produktiviteten: En ren arbetsplats skapar en hälsosam arbetsmiljö som främjar produktiviteten och minskar sjukfrånvaron. När medarbetarna mår bra presterar de bättre.
  • Förbättrar luftkvaliteten: Dammsugning och luftrening av arbetsutrymmen bidrar till att förbättra luftkvaliteten och minskar risken för allergier och andningsproblem.
  • Främjar välmående: En ren och organiserad arbetsplats skapar en positiv atmosfär som främjar välmåendet hos både anställda och besökare.
  • En professionell image: En ren arbetsplats ger ett professionellt intryck av företaget och lockar till sig kunder och affärspartners.

Lyckligtvis fanns mattvätt i Stockholm

13 Aug 2023

Vem har inte råkat spilla något på mattan som inte är helt lätt att ta bort. Då är det tur att det finns mattvätt i Stockholm som kan hjälpa att lösa problemet.

Sture och Ann-Britt såg fram emot att äntligen få ta hand om barnbarnen på egen hand en hel helg. Det hade varit allt för länge sedan då det alltid kommit något emellan. Hade det inte varit magsjuka, brutna ben så hade det varit husrenovering efter en vattenläcka i deras källare. Men nu var det alltså dags och de hade förberett gästrummet för de femåriga tvillingpojkarna. Sängar var bäddade och förrådet av hembakta bullar och lite lösgodis var påfyllt. De satt vid köksbordet när de hörde en bil rulla upp på infarten och de visste att det var slut på friden fast på ett bra sätt.

Snart fylldes huset av bubblande skratt och brandbilljud samtidigt som de försökte ha en konversation med sin dotter innan hon gav sig av på sin charterresa med maken Benjamin. Innan hon gick förmanade hon barnen att ta det lugnt. Inte riva huset och inte springa runt med mat. Hon var lite orolig för föräldrarnas nya dyra vardagsrumsmatta.

Mattvätt förblir hemlighet

Första dagarna gick förvånansvärt bra utan några större incidenter. De hade pysselstunder inne när det regnade och skattjakter i trädgården när vädret var fint. Ibland behövde dock mormodern och morfadern göra saker som inte involverade barnen som att laga mat och annat hushållsarbete. Det var under en lunchförberedelse som det blev misstänksamt tyst.

Ann-Britt blev misstänksam och gick för att se vad pojkarna höll på med. Hon hittade dem sittande i vardagsrummet. De satt och ritade och genast såg hon tuschpennorna som brukade gömmas. På något sätt hade de hittats och på den nya ljusa mattan låg en av dem med korken av och den gröna färgen hade sugits upp av mattan och bildat en fläck.

Trots försök gick den inte att få bort och Sture tog med den till en mattvätt som låg i Stockholm. De kunde hjälpa och när mattan hämtades var den som ny. Pojkarna hade skämts så de hade bestämt att inte berätta något för föräldrarna. Det fick bli deras alldeles egna hemlighet.

Garagestädning för bostadsrättsföreningar i Göteborg - öka trivseln med professionell städning

10 Jul 2023

Garaget i en bostadsrättsförening i Göteborg är ofta ett bortglömt område när det kommer till städning. Men faktum är att garaget är en viktig del av föreningens helhet och en snygg och ren miljö där kan göra mycket för trivseln för de som använder det.

Smuts och grus från bilarna samlas snabbt i garaget, vilket kan leda till problem som stopp i avlopp och golvbrunnar. För att undvika sådana problem och öka trivseln för de boende är det viktigt att prioritera garagestädning i er bostadsrättsförening.

Professionell garagestädning i Göteborg

Att anlita professionella städare för garagestädning i er bostadsrättsförening har många fördelar. Ni slipper lägga tid och energi på att få med alla på en städdag, och undviker eventuella konflikter som ett sådant initiativ kan innebära.

Ett professionellt företag har också kunskap om vad som behöver göras och har kvalitativa maskiner och verktyg för att utföra städningen på bästa sätt. Ni kan också anlita dem för regelbunden garagestädning så att ni slipper tänka på det själva.

Prioritera garagestädning i er bostadsrättsförening

Att prioritera garagestädning i er bostadsrättsförening kan göra stor skillnad för trivseln för de boende. Ett rent och snyggt garage gör det mer inbjudande och ökar även säkerheten genom att minska risken för halkolyckor.

Så om ni vill öka trivseln och minska problemen i ert bostadsrättsföreningsgarage, tveka inte att anlita professionella städare för kvalitativ garagestädning i Göteborg. Det kommer vara värt investeringen i slutändan.

Skolstädning i Stockholm

21 Jun 2023

Äntligen hade hon fått ett jobb inom skolstädning i Stockholm. Idag var hennes första arbetsdag och hon skulle få instruktioner och börja städa den första skolan.

Sedan barndomen hade hon alltid haft en stark passion för städning. Medan hennes vänner varit ute och festat, hade hon ibland föredragit att vara hemma och tillbringa fredagskvällen med en dammtrasa och mopp. Det var som meditation för henne. Men framförallt var det glädjen av att se det slutgiltiga resultatet som fick henne att må riktigt bra.

När hon nu skulle börja sitt första jobb efter gymnasiet visste hon inte riktigt vad hon skulle förvänta sig. Men när hon blev tillfrågad om vad hon tycker om att göra och vad hon är bra på, ansökte hon direkt och fick jobbet. Det var det jobbet som hon nu skulle påbörja genom att utföra skolstädning i Stockholm tillsammans med tre andra kollegor.

Proffs inom skolstädning i Stockholm

Det kändes lite speciellt att kliva in i den lilla företagsloggade skåpbilen. Företagets logotyp fanns även på hennes tröja och byxor. När hon sedan anlände till skolan var det ganska roligt att gå in där, även om alla elever troligtvis fortfarande låg kvar i sina sängar. Det blev emellertid mycket enklare att utföra städningen i en tom skola.

Hon hade hört att det fanns fler skolor i Stockholm än vad hennes arbetsgivare kunde ta hand om, även om de hade flera uppdrag. Nu tog hon tag i moppen och påbörjade sin första skolstädning. För mer information om skolstädning kolla in www.skolstädningstockholm.se.

Hur skiljer sig en flyttstädning i Örebro mot resten av landet?

27 Dec 2022

Om man ska flytta så brukar fokus ligga på att transportera saker som möbler, kartonger och vitvaror från sin gamla bostad till den nya – flyttstädning kommer helt i andra hand och är till och med något som man ofta anlitar et företag för att sköta om. Om du exempelvis ska flytta från Örebro till en större stad som Stockholm så får man även ta in själva resvägen i beräkningen och det är här som det tyngsta argumentet till varför man anlitar en firma för sin flyttstädning finns. Man vill, helt enkelt, inte åka tillbaka från Stockholm till Örebro enbart för att städa – nej, då städar man ju ofta hellre i sin nya bostad och ser till att möbler och annat kommer på plats där.

Man vill alltså helst se att någon annan tar hand om sin flyttstädning där i Örebro än att köra de många milen tillbaka ännu en gång. Detta är ju också ganska logiskt om man tänker efter och det går ju även att vända på eller använda andra orter som exempel – poängen är att man har flyttat och därmed inte vill återvända enbart för att städa. Dessutom så kan man numera också hitta bra priser för sin flyttstädning och detta beror på att man kan dra av det vid sin deklaration som en hushållsnära tjänst – detta kallas rut-avdrag och har gjort att många företag specialiserat sig inom områden som just flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputsning och så vidare.

Specialitet: flyttstädning

Man hittar helt enkelt en egen nisch där man försöker bli absolut bäst och detta oavsett om man riktat in sig på flyttstädning i Örebro eller vanligt städning av trapphus i Sundsvall. Dock kan man säga att det är lite enklare för en firma i en mindre stad att arbeta med flyttstädning än vad en konkurrent i Stockholm har det – detta beror på att det i Stockholm, helt enkelt, finns fler firmor inom samma område och att man därför också tvingas slita mer för att få de jobb man lämnar en offert på. Det går ju dock även att vända på problemet och då ser man att företaget inom flyttstädning i Örebro också har färre jobb att få tag på än vad motsvarande firma i Stockholm har och därför kanske det i slutändan egentligen går på ett ut rent ekonomiskt. För kunderna är dock Stockholm att föredra snarare än den firma för flyttstädning som finns i Örebro och även här spelar konkurrensen i Stockholm en stor roll. Genom att använda sig av denna kan man som kund nämligen spela ut företagen mot varandra – man tar in olika offerter och ställer de mot företagen för att skaffa sig ett bättre pris. Så fungerar det inte riktigt i Örebro om man vill ha hjälp med sin flyttstädning utan där får man helt enkelt acceptera det pris som företaget i fråga ger. Det kan med andra ord – sätt ur kundens perspektiv – vara en klar fördel att bo i en större stad om man vill pressa priserna. Detta oavsett om det handlar om flyttstädning eller någonting annat inom liknande områden.

Tänk på miljön och använd miljövänliga produkter

14 Dec 2022

Att vi måste ändra vårt levnadssätt – över hela världen – för att jorden ska kunna överleva är ett faktum som snart även måste bli en realitet. Vi får hela tiden rapporter från forskare som förgäves viftar med röda flaggor mot politiker och försöker få dessa att inse att det snart är för sent. Naturen varnar också hela tiden och detta genom olika katastrofer i form av tsunamis, översvämningar, stormar – saker som kommit på grund av människors livsstil. Detta verkar dock inte räcka och världens politiker verkar inte ta dessa varningssignaler på allvar, vi fortsätter att pumpa ut avgaser – både från fabriker och bilar – och här måste man alltså som enskild individ börja ta sitt eget ansvar.

Man måste börja i sitt eget hem och se över hur sin egen livsstil ser ut, vad man kan förändra och hur man kan bidra. Behöver man verkligen ta bilen till jobbet eller går det att cykla, måste man verkligen ha både datorn och tvn igång samtidigt, måste en köttbit stå på bordet varje dag? Det handlar alltså om att varje individ måste se över hur man själv kan hjälpa till och göra jorden bättre. Därefter kan man börja ställa krav på sin omgivning – hur ser det ut på ditt jobb exempelvis? Vilket rengöringsmedel använder man vid en kontorsstädning, vilken el-operatör har man och hur ser exempelvis diskschemat ut?

Man börjar alltså hos sig själv, ser till att man själv har ryggen någorlunda fri och därefter kan man försöka förändra tänket hos sina vänner, sina grannar och på sin arbetsplats. Det behöver inte handla om några pekpinnar eller stora moralkakor – det handlar mer om att man upplyser och ger råd. Många personer är inte medvetna om vilka konsekvenser deras handlande leder till och det är detta man måste informera och korrigera. Kan man exempelvis – på en arbetsplats – införa en köttfri vecka, miljövänligare städhjälpmedel och hållbarare transporter så är mycket vunnet. De flesta är villiga att bidra och hjälpa till och det handlar egentligen bara om ren okunskap som svar på varför de inte redan gör det.

Att politiker inte lyssnar är förskräckligt och det är till syvende och sist deras ansvar att stoppa de stora utsläppen och verkligen ta tag i miljöfrågorna på allvar. Fram till detta sker så har vi dock alla ett ansvar att upplysa, hjälpa till och bidra. Snart är det för sent och då finns det heller ingen jord kvar att rädda och att lämna efter till kommande generationer. Det är nog illa att vi låtit detta pågått så länge som det ändå gjort, men ännu finns det tid kvar även om den börjar bli knapp. Jobba aktivt och börja i ditt eget liv, i ditt eget hem och på din arbetsplats. Skapa medvetenhet och ställ de något obekväma frågorna om det krävs – var dock ingen moraltant då detta kan leda till en motsatt effekt. Information leder oss framåt och kan man få en person att tänka efter en extra gång så är mycket vunnet.

Flyttfirman hjälper en till ny bostad på Gotland

9 Nov 2022

Man kan förälska sig i Gotland om man pluggar där. Om man vill bo där fast efter studierna så är en flyttfirma till stor hjälp, särskilt om man inte har bil.

Tova hade pluggat speldesign i Visby, på Uppsala Universitet Campus Gotland som det officiellt hette. Hon hade bott i studentlägenhet under de tre år som studierna hade tagit. Under denna tid hade hon förälskat sig både i Visby och i hela ön. Havet, naturen, folket – allt var härligt här. Ibland kändes det nästan som att vara utomlands.

Nu var studierna avklarade och det var dags att börja jobba. Att få anställning som speldesigner visade sig dock inte vara helt lätt. Därför hade Tova och tre av hennes klasskamrater bestämt sig för att själva utveckla ett datorspel och försöka få det sålt. De fyra skulle också flytta ihop i ett gemensamt hus i utkanten av staden, där de skulle bo och verka.

Flyttfirma med trevliga flyttgubbar

Att flytta ihop var ett helt projekt i sig och skulle visa sig vara ganska slitsamt på relationerna. Först och främst måste de ta tag i det praktiska. Ingen av dem hade bil så de anlitade en flyttfirma på Gotland för att flytta alla deras saker från studentlägenheterna till huset.

Flyttbilen fick alltså köra runt till fyra olika ställen och hämta upp saker. Det var dock inga problem. “Flyttgubbarna” var så hjälpsamma och tyckte det var kul att ungdomarna skulle flytta ihop. De lovade också att köpa deras första spel när det var klart.

Byggstädning behövs innan inflyttning i Stockholm

18 Oct 2022

När man bygger nytt i Stockholm så blir det alltid mycket skräp och bråte som ligger kvar efter byggarbetarna. Det fixas dock enkelt med byggstädning.

Det hade tagit väldigt lång tid. Nästan två år hade gått sedan den där ödesdigra kvällen då Jan kom hem från kvällspromenaden med hunden och fann att hela huset stod i brand. Han hade förlorat allt utom hunden och kläderna han hade på sig. Efter branden hade han hittat ett tillfälligt boende. Han hade dock genast bestämt sig för att det skulle byggas ett nytt hus på samma plats som det gamla.

Tyvärr hade det tillfälliga boendet visat sig bli något mer än bara en kort vistelse. Det hade dragit ut på tiden med försäkringsbolaget och deras utredning. Och han hade inte kunnat beställa något nytt hus förrän han visste hur mycket han skulle få i ersättning.

Byggstädning behövs!

Sen visade det sig vara kö hos byggbolaget. Det hade dröjt ett helt år med byggstarten efter att han hade skrivit på köpeavtalet. Nu stod i alla fall det nya huset på plats. Det var modernt och elegant och Jan kunde knappt bärga sig innan han fick flytta in. Nu var han och inspekterade.

Jäklar vad det såg ut! Det låg rester och byggbråte överallt. Arbetarna verkade inte ha ansträngt sig det minsta för att hålla det snyggt efter sig. Som det såg ut nu så var det svårt att föreställa sig att det kunde bli bra efter städning. Det var i alla fall inbokat en firma som utförde byggstädning i Stockholm. Jan kunde bara hoppas att de skulle fixa det. Beställ byggstädning via denna hemsida: byggstädningstockholm.biz

Med rätt flyttfirma i Stockholm går flytten snabbt och smidigt

30 Sep 2022

För de allra flesta innebär en flytt en hel del stress. Men det går faktiskt att låta en flyttfirma i Stockholm sköta allt som har med flytten att göra.

Behoven vid en flytt kan variera mellan olika hem. Detta har tack och lov vissa flyttfirmor i Stockholm förstått och erbjuder därför anpassad flytt. Det innebär att de kan hjälpa till med det mesta som en flytt innefattar. De kan packa och skruva isär möbler, men också packa upp och monterat möbler på den nya adressen.

Vissa av dem erbjuder till och med förrådstömning och transport till återvinningen. Men också hjälp med den viktiga flyttstädningen. Att anlita ett och samma företag till allt är smidigt men brukar också bli billigare än att anlita flera olika firmor. Det går alltså att helt slippa flyttstressen, bara man anlitar rätt flyttfirma.

Rutavdraget gäller då man anlitar en flyttfirma

Man kan använda sig av rutavdraget när man anlitar en flyttfirma, vilket underlättar. Men man ska också jämföra priser mellan olika flyttfirmor eftersom priserna kan variera. Priset på en flytt baseras till stor del på hur stort bohag man har och hur långt man ska flytta. Men också vilken våning man bor på och flyttar till kan påverka priset. Särskilt om det inte finns hiss.

Vill man också ha hjälp med flyttstädning eller att packa och packa upp kostar detta givetvis extra. Då man ofta är rädd om sin kära ägodelar gäller det att också välja en pålitlig flyttfirma som handskas med bohaget på ett tillförlitligt sätt. Det valet underlättas om man ber om referenser och att även ringa upp dessa och ställa några enkla frågor. Läs mer om varför du bör anlita en flyttfirma här: flyttfirmanstockholm.se

Stopp i avlopp måste tas omhand någon gång

26 Sep 2022

Stopp i avlopp är inte kul. Det är lätt att man struntar i att ta reda på det, dusch efter dusch. Till slut finns det bara en sak att göra: ring en rörmokare.

Handen på hjärtat. Känner du igen den här situationen? Du står i duschen, ska just tvätta håret. Då tittar du ned på dina fötter och ser att du står i en sjö. Och så tänker du: “Ja, just ja. Det var ju så här det var. Innan nästa dusch ska jag komma ihåg att rensa avloppet.”

Du slår av vattnet i duschen och väntar en stund. Sakta rinner vattnet undan. Sedan kan du fortsätta att tvätta håret, även om du får ta en paus till innan du kan skölja ur balsamet. När du kliver ur duschen känns det inte som att det är just nu du ska rensa avloppet. Nu är du ju nyduschad och ren. Det får bli senare.

Stopp i avlopp ger inga rena fötter i duschen

Men så blir det aldrig att du tar itu med ditt stopp i avlopp. Nästa gång du duschar är det likadant. Och till slut har proppen växt sig så stor att du måste ringa in en rörmokare. Vilket inte är fel i sig. Det är bara det att du hade kunnat bespara dig själv så mycket besvär om du ringt rörmokaren på en gång. Även om det bara handlade om ett helt vanligt avloppsstopp.

Efter att rörmokaren varit där, är det att rekommendera att du noggrant tvålar in och rengör dina fötter. För har du tänkt på att de knappast kan ha blivit särskilt rena, när du stod med dem i det uppdämda vattnet i duschen på grund av det där förbaskade stoppet i avloppet?

Flyttstädning för dig som tröttnat på att städa i Göteborg

11 Sep 2022

Du som känner dig färdig med att städa din gamla lägenhet bör hyra in en städfirma för att utföra din flyttstädning i Göteborg. Nu kan du det här, gå vidare.

Hur många gånger har du städat din gamla lägenhet egentligen? Sannolikt alldeles för många. Kanske vill du ge dig på att städa en sista gång innan du flyttar. Men antagligen inte. De allra flesta människor tycker det är skönt att bara släppa allt och överlåta flyttstädningen till en städfirma.

Flyttstädning i Göteborg finns det flera prisvärda alternativ på. Många städfirmor debiterar per arbetstimme. Det innebär att du på en klocktimme kan få ut flera arbetstimmar, beroende på hur många städare som kommer till din lägenhet och utför arbetet. Att anlita en städfirma kan alltså vara ett riktigt effektivt alternativ för flyttstädning.

Flyttstädning mer effektivt utförd av proffs

Flyttstädning är annars en aktivitet som brukar ta ganska mycket tid. Det är massor med moment som ingår, och det gäller inte bara att utföra dem. Du måste också hålla koll på vad du redan har gjort och inte. Det är viktigt att inte missa något moment i en flyttstädning. Då blir inte hyresvärden glad.

Men glad, det blir du. I alla fall när du tar beslutet att strunta i att städa själv. Och visst känns det som att det är det rimligaste alternativet? En ensam amatör kan flyttstäda en lägenhet hur länge som helst. Ett team proffsstädare är klar på någon timme. Boka flyttstädning här: flyttstädningigöteborg.com

Effektiv kontorsstädning i Uppsala

17 Aug 2022

Boka in en kontorsstädning i Uppsala hos en professionell städfirma. Erfarna städare ser till att kontoret blir fräscht och skinande rent från golv till tak.

Det är mycket som ska göras under en arbetsdag på ett kontor. Det är viktigt att personalen kan arbeta i en trivsam och ren miljö. En hel del damm och smuts samlas på golv, skrivbord, kontorsstolar, hyllor och i badrum. Det kan även finnas ett kök som behöver rengöras ordentligt.

När ett kontor ska städas så räcker det inte med att bara sopa och torka lite då och då. En noggrann städning med jämna mellanrum ser till att kontoret blir fräscht att arbeta i. Det är även viktigt att hålla rent inför kundbesök. Att städa effektivt tar en hel del tid i anspråk så en god idé är att kontakta en städfirma och beställa kontorsstädning.

Förebyggande kontorsstädning

Om du själv sköter städningen på kontoret i Uppsala så är det lätt att missa viktiga ytor. Om du istället anlitar en städfirma så arbetar de förebyggande. Det vill säga att städpersonalen håller rent även på ytor som inte syns med blotta ögat. När man gör så leder det till att resten av rummet smutsas ner långsammare.

Det är inte enbart trivseln på kontoret som ökar om det är välstädat och hygieniskt. På köpet så minskas risken för smittspridning av bakterier och virus. Det leder i sin tur till friskare personal med färre sjukskrivningar. Så det finns många anledningar till att boka in en kontorsstädning med jämna mellanrum. Gör det här: kontorsstädninguppsala.nu

← Äldre inlägg