Skolstädning i Stockholm

Äntligen hade hon fått ett jobb inom skolstädning i Stockholm. Idag var hennes första arbetsdag och hon skulle få instruktioner och börja städa den första skolan.

Sedan barndomen hade hon alltid haft en stark passion för städning. Medan hennes vänner varit ute och festat, hade hon ibland föredragit att vara hemma och tillbringa fredagskvällen med en dammtrasa och mopp. Det var som meditation för henne. Men framförallt var det glädjen av att se det slutgiltiga resultatet som fick henne att må riktigt bra.

När hon nu skulle börja sitt första jobb efter gymnasiet visste hon inte riktigt vad hon skulle förvänta sig. Men när hon blev tillfrågad om vad hon tycker om att göra och vad hon är bra på, ansökte hon direkt och fick jobbet. Det var det jobbet som hon nu skulle påbörja genom att utföra skolstädning i Stockholm tillsammans med tre andra kollegor.

Proffs inom skolstädning i Stockholm

Det kändes lite speciellt att kliva in i den lilla företagsloggade skåpbilen. Företagets logotyp fanns även på hennes tröja och byxor. När hon sedan anlände till skolan var det ganska roligt att gå in där, även om alla elever troligtvis fortfarande låg kvar i sina sängar. Det blev emellertid mycket enklare att utföra städningen i en tom skola.

Hon hade hört att det fanns fler skolor i Stockholm än vad hennes arbetsgivare kunde ta hand om, även om de hade flera uppdrag. Nu tog hon tag i moppen och påbörjade sin första skolstädning. För mer information om skolstädning kolla in www.skolstädningstockholm.se.

21 Jun 2023