Garagestädning som inte skadar parkerade bilar i Stockholm

Garagestädning i Stockholm är minst lika viktigt som någon annan städning. Kanske till och med viktigare. Särskilt för en BRF med dyra bilar i garaget.

Hur tycker du att garaget i din BRF sköts? Håller styrelsen koll på att det städas ordentligt? Det är nämligen lika viktigt som att gården eller trapphuset är städat. Om inte ännu viktigare. Ett smutsigt och skräpigt garage kan till och med vara en trafikfara.

Ibland brukar nämligen folk ställa grejer på de mest oväntade ställena. Till och med mitt på ett garagegolv. Om ni ser till att anlita en firma som regelbundet utför garagestädning, får ni ett kontrollorgan på köpet. Som kommer klaga på att det står saker i vägen som inte borde vara där. Ett bra klagomål – för då får ni syn på ett problem ni annars skulle missa.

Välj en erfaren utförare av garagestädning i Stockholm

När ni anlitar en firma för att sköta er garagestädning i Stockholm, bör ni välja en med lång erfarenhet av att städa just garage. Det är lämpligt att vederbörande har koll på hur de använder sina maskiner när det står bilar på parkeringsplatserna. Det är nämligen inte alls samma sak att städa ett tomt garage som ett med parkerade bilar i.

Och det där systemet med “städdag” som ibland drabbar parkeringsplatserna uppe på gatan, kommer inte fungera i ett parkeringsgarage. Era boende kan inte flytta bilarna bara för att garaget ska städas. Men de ska heller inte behöva få bilarna repade av en firma som inte vet vad de gör. Be om referenser!

2 Aug 2022