Hemstädning på abonnemang

Visste du att du kan abonnera på det mesta numera? Det är inte bara bussar, fordon och tidningar  som man kan abonnera på. Man kan numera även abonnera på hemstädning. Det innebär helt kort, att när manabonnerar på en hemstädning, kommer en städfirma automatiskt hem till dig för att städa. På så vis slipper du ytterligare en sak att komma ihåg under vardagen; nämligen att städa.

Så fungerar det

Abonnerar man på hemstädning, innebär det att en städfirma kommer hem till en. Innan de gör det på regelbunden basis, kommer de hem till dig, tittar igenom hemmet och storstädar det, så att du har ettt riktigt rent hem innan de sätter igång med sin regelbundna hemstädning. På så sätt lär de känna ditt hem, eftersom de behöver lära sig hur det fungerar hemma hos dig. Samtidigt vet de att de börjar sin hemstädning i ett rent hem och slipper få överraskningar. Det vet hur stort hemmet är, och var det kanske krävs lite extra av städning. På så sätt vet de också ungefär vad de bör ta betalt, beroende på hur många kvadratmeter din bostad har.

Det får du

När du abonnerar på hemstädning, får du rean badrum, rent kök, rena sovrum och ett rent vardagsrum. När man hemstädar, en gång i veckan ingår till exempel inte fönsterputs, eller att hålla rent inne i garderober, eller att rengöra inne i ugnen. Istället handlar det om att torka rent alla ytor i hemmet; diskbänk, arbetsbänk, garderobsdörrar, kökdskåpsdörrar, utanpå kyl och frys, utanpå vitvaror, dammar alla hyllor, lampor, putsar speglar och glaspartier på dörrar, byter soppåsar och dammsuger golv, soffor och fåtöljer.

Så gör du

Om du önskar abonnera på hemstädning, och säg att du bor i Kristianstad, kan du till exempel googla "hemstädning Kristianstad" så får du några bra exempel av Googles sökmotor, som har gått igenom hemsidor där det framgår att de erbjuder hemstädning och arbetar i Kristianstad. Sedan är det bara att ta kontakt med några av dem, fråga om offert och referenser. Kanske man tycker att det är onödigt att fråga om referenser, vissa kan tycka att det är pinsamt. Men det är alltid bra att göra det för på så sätt ser man att städarna städar på ett bra sätt. Man kan tänka att alla städar på samma sätt – och hur svårt kan det vara? Men sanningen är den att alla inte gör det, alla är olika och alla städar, kanske på sitt sätt, vilket inte alltid betyder att de anser det lika viktigt som du som kund anser.

15 Oct 2019