Så himla skönt att slippa städa!

De flesta har känt så någon gång. Många känner det mest hela tiden. Så varför städar man? Svaret är ofta att man måste, men det är inte sant. Det finns massor av företag idag som gärna hjälper till.

Livet är verkligen fullt av alldeles för många måsten. Så det kanske är dags att plocka bort några och ge plats för annat som är mycket roligare. Kanske kan man se för sin inre syn hur man suckar och stönar medans man dammar och dammsuger. Plötsligt får man nog. Sätter sig ner vid datorn och googlar på hemstädning på orten där man bor. Hittar en firma som ser intressant och bra ut. Kanske har man hört någon prata om just det företaget så man vet att de är bra. Man skickar ett mail och ber om ett möte. Sedan är det bara att bestämma vad man vill ha.

Hur fungerar det?

Företaget kommer hem till beställaren för att få en överblick av vad som önskas. Man lägger fram det man vill ha gjort. Det bästa är att man bestämmer själv. Vill man ha varje vecka eller en gång i månaden? Vill man ha basic hjälp som exempelvis dammsugning, golvtorkning och damning? Eller vill man ha tjänster som exempelvis fönsterputsning, tvättning och strykning? Vissa erbjuder till och med att vattna blommor. Perfekt när man ska på semester. Det bästa är RUT-avdraget. Det innebär att man kan dra av 50 procent av kostnaden och det sker direkt på fakturan. Läs mer om hemstädning på denna hemsida: https://www.hemstädninguppsala.se 

23 Nov 2020